Kursus

EV Test

Elbilkonsulenten

Martin Messer afholder kursus i økonomikørsel i elbiler søndag d 10. maj 2015 kl. 13 hos KLS Grafisk Hus, Jernholmen 42A, 2650 Hvidovre.

 

Kursusbeskrivelse:

 

Kurset er opdelt i en teoretisk del og en praktisk del. I teoridelen er der en halv times undervisning i økonomikørsel. Her vil jeg bl.a. komme ind på tips og tricks til de enkelte bilmodeller.

 

I den praktiske del vil kursusdeltageren skulle tilbagelægge en strækning på ca. 18 km, hvor der er mulighed for at afprøve teorien. Inden prøvekørslen nulstilles forbrugsmåleren i bilen, så man kan se resultatet efter egen kørsel. Det er muligt at gentage den samme strækning for at øve sig. Jeg står ved start/mål for at notere resultatet og vejlede, hvis der er spørgsmål.

 

Om kursusholderen:

 

Martin Messer har arbejdet 10 år med el-køretøjer i Københavns Lufthavn. Herefter 2 år som selvstændig konsulent i el-biler, el-busser og selvkørende biler. Martin Messer vandt Øresund Rally i 2014 og kørte rund i Alperne 3 uger på sommerferie i en Nissan Leaf:

 

 

 

Tilmelding:

 

Kurset er gratis og der vil være mulighed for at oplade 6 biler på EONs 11 kW ladere og 1 * 22 kW til Renault ZOE, men kom med så meget strøm på bilen som muligt.

 

Tilmelding senest søndag den 26. april til mail: kursus@evtest.dk. Opgiv venligst bilmodel. Der er mulighed for 25 biler kan deltage. Jeg holder et tilsvarende kursus i Jylland i efteråret.

 

 

Kontakt:

Martin Messer Thomsen

Mail: mmt@evtest.dk

Tlf.: 2721 1338

 

EV Test ved Martin Messer Thomsen

CVR: 3223 4690

Tel : +45 2721 1338

E-mail: mmt@evtest.dk